SataDiag liikelaitoksessa on haettavana 5 välinehuoltajan tointa

 

Etsimme joukkoomme vaihtelevista työtehtävistä innostuneita, tiimihenkisiä välinehuoltajia Satakunnan sairaanhoitopiiriin. Työskentelypaikkoina ovat Satakunnan keskussairaalan keskitetty välinehuoltokeskus ja välinehuollon useat asiakaspisteet, kuten esimerkiksi leikkausosasto, kirurgian poliklinikka, silmätaudit ja päivystys. Lisäksi työpaikkoina voivat olla muut Satakunnan sairaanhoitopiirin toimipisteet Satakunnan alueella. Työ on vuorotyötä. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on välinehuoltajan ammattitutkinto. Lisäksi edellytämme käytännön kokemusta välinehuoltajan tehtävistä.

 

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Käytämme valinnoissa neljän kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

 

 

Työsuhteen kesto: Vakinainen                                   

Hakuaika päättyy 1.9.2017 klo 14.00

Työn luonne: Kokoaikatyö

Työ alkaa: 1.10.2017 tai sopimuksen mukaan

Työavain: SATSHP-04-21-17

 

 

Lisätietoja:

osastonhoitaja Tuija Haapanen, puh. 044 707 5290

 

www.satshp.fi/Työnhaku