​Työnhakijalle

 

SataDiagin yhtenä tavoitteena on kehittää uusia työelämän toimintamalleja. Korostamme yksilön koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia, työelämän joustoa ja hyvää työilmapiiriä. Meille työn mielekkyys ja sen tuoma ilo ovat tärkeitä arvoja, joista haluamme pitää kiinni.

Olemme investoineet viime vuosina paljon uusiin tiloihin ja moderniin huipputekniikkaan. Voimme taata henkilökunnallemme korkeatasoiset työskentelyolosuhteet.

Autamme mielellämme uutta henkilökuntaa paikkakunnalle sijoittumiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä. Pori ja lähiseudut ovat viljavaa satakuntalaista seutua. Meren läheisyys ja kaunis luonto antavat monia mahdollisuuksia liikuntaan ja rentoutumiseen. Vartin työmatka ja puoli tuntia kesämökille ovat nykyajan ylellisyyksiä monelle meistä. Pori on myös tunnettu kesäisestä Jazz-tapahtumasta, Yyterin upeista hiekkarannoista ja kauniista golf-kentästä. Kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia on pitkin vuotta tarjolla runsaasti niin musiikin, teatterin kuin urheilunkin ystäville.


Kehitämme jatkuvasti asiantuntijajoukkoamme. Olemme etsimässä innokkaita osaajia seuraaville alueille:
  • ​​radiologeja (myös radiologiaan erikoistuvia lääkäreitä)
  • röntgenhoitajia (kuvantaminen, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede)
  • kliinisen fysiologian erikoislääkäriä
  • patologian erikoislääkäriä
  • laboratoriohoitajia (kl kemia, kl mikrobiologia, kl fysiologia ja isotooppilääketiede, patologia)​
Päivitetty: 9.10.2020 14:53