​Ohje SataDiagin ajanvarausohjelman käyttöön


SataDiagin ajanvarausohjelmaan pääset SataDiagin kotisivujen etusivun kautta tai osoitteesta https://satadiag.vihta.com/satadiag/#/home

Aloita ajanvaraus painamalla ”Varaa uusi aika

Voit rekisteröityä Vihta- ajanvarausohjelman käyttäjäksi ”Kirjaudu” –painikkeen kautta.
Rekisteröitymällä helpotat ajan tarkistamista, siirtämistä ja perumista. Rekisteröitynyt käyttäjä näkee omat varatut aikansa kirjautumalla palveluun ja valitsemalla ”Omat varaukset”.

Valitse valikosta haluamasi palvelu. Palveluihin on lisätty uutena ”Lasten näytteenotto” sekä ”Näytteenotto muiden sairaaloiden lähetteellä”. Nämä palvelut ovat kestoltaan pidempiä kuin tavallinen verinäyteaika.

Valitse haluamasi toimipiste ja paina ”Hae vapaat ajat”.

Saat listan valitsemasi toimipisteen varattavista ajoista. Painamalla ”Lisää” näet kaikki varattavissa olevat ajat. Ohjelma näyttää kuluvan viikon ajat, yläreunan viikkolistasta pääset näkemään aikoja muille ajankohdille. Vasemmassa reunassa näkyy valittu toimipiste.
Valitse haluamasi aika ja paina ”Varaa”.

Täytä asiakastiedot. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Saat syöttämääsi puhelinnumeroon varausvahvistuksen tekstiviestinä. Saat varausvahvistuksen halutessasi myös sähköpostiin. Viestikenttään voit syöttää varausta koskevia tietoja, jotka olisi hyvä olla näytteenottajan tiedossa näytteenottohetkellä.

Saat varauksesta halutessasi muistutuksen sähköpostiin.

Muista painaa lopuksi ”Vahvista varaus” –painiketta! Tämän jälkeen varaus on
valmis ja avautuu ikkuna, josta näet kaikki varauksen tiedot. Varausvahvistuksesta löytyvät ajan siirtämiseen ja perumiseen tarvittavat varausavain ja pin-koodi.

Ohje ajanvarausohelman käyttöön

Päivitetty: 4.5.2021 16:07